Perfecte regeling van warmte en licht Natuurlijke warme sfeer in uw huis Decoratief voor elke raamvorm Eindeloos kiezen met een eigen accent

Vloeren - Creëer sfeer en ruimte

Laminaat

Laminaat is geschikt voor iedere woonstijl en geschikt in diverse kleuren en dessins. Voor ieder wat wils. Laminaat is praktisch en ook nog eens eenvoudig om te leggen. Laminaatvloeren gaan jaren mee.

Houten vloeren

Bent u op zoek naar een vloer met karakter, dan kiest u voor een houten vloer. Houten vloeren zijn in alle denkbare tinten beschikbaar. Een houten vloer kan u een rustgevende uitstraling in huis geven. U heeft jarenlang plezier van een houten vloer.

PVC vloeren

PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een akoestische demping.

 

Vinyl

Een van de meest veelzijdige producten is een vinylen vloer. Vinylen vloeren isoleren goed en zijn makkelijk schoon te houden. Deze stijlvolle vloer is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Altijd een keuze die bij u past.

Ondervloeren

U ziet er immers niets van, maar een juiste ondervloer kan vele voordelen met zich meebrengen waaronder geluiddemping, dampdichtheid, hoogte besparing, uitvlakking en stabiliteit. Er zijn verschillende soorten ondervloeren.

Plinten

Plinten worden gebruikt om het laagste gedeelte van de wand te beschermen. Door plinten aan te brengen krijgt de ruimte een extra accent en vergroot u het ruimtelijke gevoel. Er zijn verschillende keuzes in modellen en materialen.

 

Vloeren - Creëer warmte in huis

Tapijt

Voor elke ruimte in uw woning bestaat er een toepasselijk tapijt. Tapijt is warm, comfortabel en zacht. Hierdoor ontstaat er een knus gevoel. Tapijt is in verschillende kleuren en texturen verkrijgbaar.

Vloerkleden

De perfecte sfeermaker voor uw woning is de vloerkleed. Lekker zacht aan uw voeten en comfortabel. Door een opvallende kleur te kiezen, creëert u een kleurrijke ruimte. Voor meer warmte in huis kiest u voor een donkere kleur.

Deurmatten

Deurmatten zijn handig voor zowel binnen als buiten het huis. Makkelijk schoon te maken en geen beschadigingen aan uw vloer. Deurmatten zijn er in verschillende maten en kleuren.