Perfecte regeling van warmte en licht Natuurlijke warme sfeer in uw huis Decoratief voor elke raamvorm Eindeloos kiezen met een eigen accent

Raamdecoratie - Gordijnen - Sfeermakers in huis

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn sfeervol en praktisch. Ze zien er niet alleen aan de binnenkant van uw woning mooi uit, maar ook vanaf de buitenkant ziet het er netjes uit.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn erg functioneel wanneer u volledige verduistering wenst in een bepaalde ruimte van uw huis. Ze zorgen voor een volledig donkere ruimte.

 

Vitrages/ Inbetween

Transparante gordijnen voorkomen van buiten naar binnen kijken en ze filteren het felle daglicht. Doet u ‘s avonds de lichten aan, dan zijn er van buiten slechts schaduwen te zien.

 

Paneelgordijnen

Brede banen stof die aan de bovenzijde op een gordijnrail zijn geschoven. Paneelgordijnen geven uw ramen een strakke uitstraling. Ze zijn geschikt voor grote ramen en openslaande deuren.

Overgordijnen

Overgordijnen houden de lichtinval en de kou van buiten tegen als u ze sluit. U kijkt er niet doorheen wanneer ze dicht zitten. Een echte toevoeging op vitrage of vouwgordijnen.